Mirvasta

Kuka

Olen pälkäneläisen Niitty-Seppälän tilan emäntä, isännän vaimo ja kahden lapsen äiti. Kotitilamme on marjan ja vihannesten viljelyyn erikoistunut tila, jonka yhteydessä toimii kesäisin myös oma tilamyymälä, kahvila ja kotileipomo.

Luottamushenkilönä minulla on kokemusta aiemmilta kausilta sivistyslautakunnasta sekä ympäristölautakunnasta. Tällä hetkellä olen Pälkäneen kunnanvaltuuston jäsen, sivistyslautakunnan puheenjohtaja sekä kunnanhallituksen varajäsen. Lisäksi olen työnantajan edustajana kunnan yhteistyötoimikunnassa. Toimin myös Pälkäneen Keskustan kunnallisjärjestön puheenjohtajana ja olen Keskustan Pirkanmaan piirin 1. varapuheenjohtaja

Osaaminen

Kotitilamme työllistää satokauden aikana noin 70 ulkomaista sekä toistakymmentä suomalaista työntekijää. Vastuullani on työntekijöihin liittyvä henkilöstöhallinto aina työkutsuista työvuorolistoihin ja palkka-asioiden hoitoon. Tilamyymälän, kahvion ja kotileipomon esimiestyö on vastuullani, kuten myös näiden käytännön toiminnan pyörittäminen. Olen yrittäjä, ja sen näkyy vahvasti asenteessani suhtautua kaikkiin työtehtäviin, jotka minulla on hoidettavanani.

Olen työskennellyt aiemmin kuntayhtymän taloushallinto-osastolla, erityisesti myyntireskontran ja palkkahallinnon tehtävissä. Tämän jälkeen olen tehnyt töitä myyntitehtävissä pääosin lääke-edustajana muutamassa kansainvälisessä lääkefirmassa. Pystyn työskentelemään vastuullisissakin tehtävissä itsenäisesti ja itseohjautuvasti, mutta vaivatta myös osana ryhmää. Uskon, että yhdessä tekeminen antaa parhaimman lopputuloksen.

Lyhyempiä sijaisuuksia olen tehnyt määräaikaisissa työsuhteissa Pälkäneen kunnan lastensuojelun perhetyössä perhetyöntekijänä sekä koulussa koulukuraattorina. Olen tehnyt vapaaehtoistyötä Tampereen kaupungilla lasten- ja nuorten tukihenkilönä.

Harrastukset

Olen nuorempana harrastanut aktiivisesti musiikkia. Pääaineeni oli klassinen laulu ja sivuaineena pianonsoitto. Valitettavasti musiikin harrastaminen on jäänyt viime vuosina vähemmälle.
Tällä hetkellä harrastukseni painottuvat kuntosaliharjoitteluun sekä lenkkeilyyn ja ulkoiluun.

Opinnot

1998
Ylioppilas, Kuopion Yhteiskoulun musiikkilukio

2004
Tradenomi, Tampereen ammattikorkeakoulu

2012–2016
Julkisoikeuden aineopintoja, Tampereen yliopisto (Avoin yliopisto)
Sosiaalityön perusopinnot, Tampereen yliopisto (Avoin yliopisto)
Sosiaalitieteiden perusopinnot, Tampereen yliopisto (Avoin yliopisto)
Kieli- ja viestintäopintoja, Tampereen yliopisto (Avoin yliopisto)